Fabiano - Онлайн магазин за обувки и чанти

Доставка

Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от fabiano.bg се извършва с куриерска фирма Спиди /Speedy/ до посочения офис на спедиторската фирма. 

Срокът на доставка традиционно е от 1 до работни дни (с изключение на събота и неделя и официални празници).

 

ДОСТАВКАТА Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КРУРИЕР НЕ ВАЖИ ЗА ПРОДУКТИ В ПРОМОЦИЯ ИЛИ НАМАЛЕНИЕ, ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА В СЛУЧАЯ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ТАРИФНИЯ ПЛАН НА ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС КУРИЕР.  Доставката е с опция „ТЕСТВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ“.

Всяка направена поръчка се обработва от оператор от понеделник до петък, от 9.00 до 18.00ч. Поръчки направени в петък след 18 часа, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това. 

В случай на изчерпване на наличността, може да получите пратката си на по-късен етап след уточняване на телефон 0895 399 799

Доставка може да бъде извършена по Ваше желание и със друга куриерска фирма, като от офис до офис е за наша сметка, а до адрес, разходите по транспорта се поемат от Kупувача. 

Предлага се опцията "Тествай преди да платиш" на поръчките. При тази опция не може да се разделя поръчка, която съдържа повече от 1 артикул. Ако в поръчката има няколко артикула и желаете да върнете някой от тях, трябва да заплатите сумата за цялата поръчка и с отделна пратка да върнете модела, който не желаете. Ние ще възстановим сумата за върнатият артикул по банков път. В случай, че се възползвате от опцията "Тествай преди да платиш" и се откажете от цялата поръчка, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

 

При отказ да приемете доставената стока разходите за обратната доставка се поемат от Вас.