Fabiano - Онлайн магазин за обувки и чанти

Доставка

Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от fabiano.bg се извършва с куриерска фирма Спиди /Speedy/ до посочения офис на спедиторската фирма. 

Срокът на доставка традиционно е от 1 до 5 работни дни (с изключение на събота и неделя и официални празници).

 

ДОСТАВКАТА Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КРУРИЕР ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150ЛВ. НЕ ВАЖИ ЗА ПРОДУКТИ В ПРОМОЦИЯ ИЛИ НАМАЛЕНИЕ, ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА В СЛУЧАЯ Е ФИКСИРАНА НА СТОЙНОСТ 5 ЛЕВА.  Доставката е с опция „ТЕСТВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ“.

Всяка направена поръчка се обработва от оператор от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00ч. Поръчки направени в петък след 18 часа, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това. 

В случай на изчерпване на наличността, може да получите пратката си на по-късен етап след уточняване на телефон 0895 399 799

Предлага се опцията "Тествай преди да платиш" на поръчките. При тази опция не може да се разделя поръчка, която съдържа повече от 1 артикул. Ако в поръчката има няколко артикула и желаете да върнете някой от тях, трябва да заплатите сумата за цялата поръчка и с отделна пратка да върнете модела, който не желаете. Ние ще възстановим сумата за върнатият артикул по банков път. В случай, че се възползвате от опцията "Тествай преди да платиш" и се откажете от цялата поръчка, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

 

При отказ да приемете доставената стока разходите за обратната доставка се поемат от Вас.