Fabiano - Онлайн магазин за обувки и чанти

Връщане и замяна

 

Рекламации и връщане

Онлайн магазин FABIANO информира своите клиенти, че според Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в Интернет, може да бъде върната в 14-дневен срок в случай, че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ или стоката не отговаря на очакванията Ви, стига състоянието на стоката да бъде същото, в което е получена, не е използвана освен за проба, не е увредена целостта на опаковката и има запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н.). Връщането става като попълните формуляра за връщане на продукт (на гърба на гаранционната карта), след това oпаковайте стабилно продуктите за връщане в картонена кутия и приложете попълнения формуляр за връщане.

Не забравяйте, че върнатите продукти трябва да са в оригиналните им опаковки и с приложените към тях етикети и аксесоари. Те не бива да са употребявани или да са с нарушен търговски вид.

Разходите по куриерските услуги при замяна на продукт се заплащат от клиента и се определят от куриерската фирма.

Адрес за доставка: гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 39
Телефон: +359895399799

Ние правим всичко възможно, нашите продуктите да бъдат доставяни без дефекти. Все пак, ако получите дефектен продукт, е нужно само да се свържете с екипа на FABIANO и ние ще направи необходимото, за да бъдат заменени продуктите.
Разходите по куриерските услуги за връщането на продукт(и) при фабричен дефект или сбъркана стока са за сметка на FABIANO.
Възстановяването на сумата става в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на върнатата пратка.

 

Рекламации, които са в следствие на неправилна употреба или поддръжка не се приемат. Трябва да имаме реални индикации за дефекти, възникнали по вина на производителя. Срокът за разглеждане на рекламациите е до 30 дни.

 

Ако желаете да замените закупен продукт през онлайн магазина ни или за други въпроси, моля свържете се с нас на тел. +359895399799.